Jag lever!

Allmänt | 2012-12-06 | 13:49:04 Kommentera här! » 3 st

Jag har inte dött kära vänner! Men jag har ingenting att skriva om.
Mitt liv just nu består av att hosta upp lungorna och skriva b-uppsatsen, ligger back med en massa skolarbete nu när jag har varit sjuk så det är stressigt.

Kommentarer
Skrivet av: Kattis

Men stackarn, ska du aldrig bli frisk? Hoppas du kommer ikapp på ett smidigt sätt och att du slipper den där hostan snart!

2012-12-06 @ 16:08:50
Länk: http://tjockiskattis.blogg.se
Skrivet av: Kattis

Du, om hostan. Jag läste någon gång att bikarbonat i vatten ska vara superbra mot hosta. Har testat själv vid ett tillfälle och det funkade faktiskt, kan ju vara en slump men syrran har också testat en gång och det funkade för henne med. Blanda en eller två teskedar bikarbonat i vatten och drick, en timme innan du äter (för annars stör det matsmältningen, bikarbonat är basiskt och när man äter ska det vara surt). Morgon och kväll typ, för mig räckte det med ett glas så blev jag bättre men syrran behövde nog två. Testa! Bikarbonat köper du på affären, en påse för typ 8 kronor. Vid kryddorna. Det smakar lite salt men det är ingen fruktansvärd smak, man står ut med det som medicin :P

Svar: Testade det, testade hostmedicin och halstabletter. Börjar bli så arg o bitter nu så hoppas de går över. Men tack så jättemycket för tipset!
None None

2012-12-06 @ 16:11:57
Länk: http://tjockiskattis.blogg.se
Skrivet av: emma-isabella

Man behöver inte alltid ha nåt att skriva om :)

Svar: Nej, men hade velat ha lite mer att skriva om :)
None None

2012-12-08 @ 00:03:17
Länk: http://emmaisabellavictoria.se

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar: