Allting förändras på en sekund

Allmänt | 2013-04-13 | 11:30:08 Kommentera här! » 1 st

Ena dagen sitter jag och gråter framför en film som handlar om en sjuk kille och funderar över vad jag skulle göra om jag bara hade en dag kvar att leva.
Nästa dag sitter jag och gråter över mina val. Du var min bästa vän i så många år och mina bästa minnen är de jag delar med dig. Vi gjorde nog båda dåliga val men dina val fick mig att trycka bort dig och tro att jag hatar dig mer än någon annan. Idag vet jag hur du lider, kämpar och antagligen spelar framför andra att du är okej precis som du alltid har gjort. På en sekund ändrades allt, mitt "hat" gick över till kärlek, den kärlek jag alltid haft för dig och smärta över att jag tryckte bort dig under denna tid, ovetande såklart men oförlåtligt.
 
Jag beklagar sorgen min kära vän och jag vet att du inte kommer läsa detta men behöver få ut det.
 
Jag skulle ringa dig men kom på att jag raderat ditt nummer, jag letade efter det på nätet men hittade inget så fick lämna ett kort och opersonligt meddelande på facebook. Jag fick veta detta senare än alla andra för att jag dolde dig på facebook men det finns en anledning till att jag inte tog bort dig, som jag inte såg då men jag ser nu. 
 
Om jag hade en dag kvar att leva skulle jag ställa allting tillrätta och spendera den med dem jag älskar och du är en av dem. 
 
 

Dans

Allmänt | 2013-04-08 | 21:56:48 Kommentera här! » 1 st

Tja tja bloggen! (höhö)

Sedan sist har jag kört lite jympa samt dans, det rullar på liksom. Är rädd att min kropp vant sig för vågen rör sig inte det minsta. Känns som jag äter väldigt strikt i den mån jag kan men ändå händer inget. why?
Ska börja skriva ner exakt träning och mat till er igen så jag kan få synpunkter för sommaren närmar sig o jag vill inte vara valen som ligger på stranden.
 
 

Kläderna på!

Allmänt | 2013-04-04 | 20:25:19 Kommentera här! » 0 st

Påklädd och allt begav jag mig till bussen för att åka till boxningen, hade älsklingen i telefonen som jag alltid har när jag ska gå någonstans. Tur nog så kommer andra fram när de ringer till mig fast jag pratar med någon annan så jag fick snabbt lägga på och svara medans bussen kom närmre. "GÅ INTE PÅ BUSSEN" happ, träningskompisen som går på hållplatsen innan mig hade glömt sin väska hemma och det fanns ingen chans att vi skulle hinna gå till träningen. Alltså, det blev ingen träning idag! Det gör inte mig så mycket för min fot har spökat i en vecka så var nervös hur det skulle gå med fjärde dagen i rad med träning som redan har belastat min fot.
 
Imorgon får jag nog gå en runda och sen hoppa på crossen så jag får någon träning innan lördag.
 
Duschade istället. visar stolt upp mitt nattlinne. Real love doesn't hurt står det på den. Bullshit! haha

workout tag!

Allmänt | 2013-04-03 | 21:41:17 Kommentera här! » 0 st

Hemma igen då! Idag körde jag bara på dans och ingen crosstrainer dels för jag var i skolan hela dagen och både halsen och foten börjar svullna så ska se hur de är imorgon.
 
Frågor om fitness:
1. I vilken (tränings)form anser du dig vara?
- Medel, jag håller ut en timmes dans/jympa och liknande men har knappt någon kroppsstyrka.
2. Är du nöjd med din kroppsform?
- Vissa dagar. Har kurvor som jag älskar men fett på ställen jag inte vill ha de men hatar inte min kropp alltid om man säger så.
3. Går du på någon sport?
- Nej, jag går bara på gruppträningar, tränar hemma eller gym
4.Hur ofta tränar du?
- Har inte tränat ordentligt på ett tag pga magsjuka och bronkit men innan dess 3-4 gånger i veckan och samma nu.
5.Vilken är din favoritträning?
- Tuff, svettig, illamående träning. Hoppa till du svimmar eller spring tills du inte pallar mer, så länge de är i grupp men jag ändå kan sluta när de blir för tufft. Men kondition kort o gott.
6. Vilken form av träning gillar du minst?
- Styrketräning, det är tråkigt och jag är dålig på det. Hade jag varit duktig hade jag nog tyckt de va kul. Annars är jag inte mycket för simning. 
7. Hur viktig är en hälsosam livstil för dig?
- Det viktigt men inte allt. Jag drömmer om framtiden alltid och där är jag fit men jag ska alltid kunna ta en kaka och fira någons dag utan att dö.
8. Tänker du på vad du äter?
- Ja. Försöker äta måltider med få kalorier. Jag står själv för frukost och lunch så de kan jag forma som jag vill men middagen försöker jag äta efter tallriksmodellen bara. 
9. Vad är din mål med träningen?
- Att gå ner i vikt och få en snyggare form samt må bättre. Har en försvagad nacke och skum mage och träningen och kosten hjälper det. Sen blir jag automatiskt gladare av träning.
10. Hur håller du dig motiverad?
Andra bloggare en lista ser ni här. Annars är jag envis och hatar att förlora och misslyckas så det driver mig ibland bara att jag vet att någon annan tränat och jag inte vill vara sämre. Haha psyko!
 
Nös precis så det gjorde ont i magen. Fint! Nu ska jag snart bädda ner mig och kolla tv :) 
 


Dance dance

Allmänt | 2013-04-03 | 19:20:11 Kommentera här! » 1 st

Ska bege mig till dansen om en 15 min men vill bara säga hej!
Idag tränar jag i mitt neongula linne för första gången, mina boobs ser gigantiska ut men vafan? förhoppningsvis kollar personerna mer på dem än mina armar! Har fått så mycket emot mina armar så det inte är sant därför är det otippat att jag går över till linnen som sitter stramt åt magen än stoora tröjor. Va dock trött på att tröjan åkte upp så fick lösa det så.

Bilder på linnena jag köpte kommer senare i veckan
 
Mitt ögonbryn lever sitt egna liv! 

"jag mår illa"

Träning | 2013-04-02 | 21:03:00 Kommentera här! » 1 st

Sådär ja, kom in genom dörren för ca 5 min sen.

Har tränat på bra idag! Körde 5 km på crossen när jag vaknade och har hållt maten bra (har glömt ta bilder så det får ni inte se) men de värsta va 2 msk jordnötssmör.. Sen körde jag och en kompis medeljympa precis, va hennes första gång och efter 30 min började hon må illa men hon kom tillbaka och avslutade som ett pro! Kommer ihåg att jag mådde så sjukt dåligt också första gångerna men de lägger sig snabbt.
Missade sista bussen så vi fick gå hem vilket var 4 km så nu är mina ben inte glada men de lär bli de när de är finare.
 
 

Min dag i bilder; Mat & Träning

Mat / Recept | 2013-04-01 | 20:36:00 Kommentera här! » 1 st

 
 
Frukost: Havregrynsgröt med 1dl mellanmöjlk, knäckebröd med paprikakeso och en kiwi
Lunch: Sallad, gruka, oliver med två sorters lax och räkor
Middag: Sallad, grurka, oliver med biff, kyckling och revbensspjäll (gott och blandat från påskbordet)
 
Träning: 8 km promenad med grannen + 5 km cross.
 
Syndat: En ostkorv samt en ruta choklad (vafan då?)
 
 
 
 

pull yourself up, dust yourself off, learn from the bumps, get back down to business..

Träning | 2013-04-01 | 10:26:13 Kommentera här! » 0 st

.. and make shit happen.
 
Okej! Ni har nog märkt att jag är lite väl störd mot mig själv ibland och straffar mig lite för lathet. Mitt förra inlägg bestod bara av bölande så nu jävlar lyder jag rubriken.
 
Startvikt del 1: 71,9 kg
Startvikt del 2: 65,2 kg
 
Ny vikt kommer upp varje måndag. Måtten kommer upp en gång i månaden (kommer i nästa inlägg) 
 
 

Tomt var det här!

Allmänt | 2013-04-01 | 10:04:53 Kommentera här! » 0 st

Förlåt för det! Äter för mycket och tränar knappt kanske därför jag inte uppdaterar. BTW, Glömde helt bort BOL och är mega arg på mig själv. Sämsta minnet eeever!