Flyttar från blogg.se

Allmänt | 2013-06-27 | 00:39:00 Kommentera här! » 0 st

Behöver nytt och gillar inte blogg.se då det inte finns samma möjligheter samt att mobilbloggningen inte fungerar. 

Här finns jag. 

MES

Allmänt | 2013-06-12 | 10:16:18 Kommentera här! » 0 st

Jag trillade av och gick upp det jag gick ner sist. Kul! Funderar på hur mycket fett det egentligen var eller om det var vattenvikt med tanke på att det gick så fort att gå upp. Har tränat varje vecka men bara 1 - 2 gånger och ändå känt mig nöjd men inte gått ner samt fuskat med maten. Så idag hoppade jag på crossen och körde 5 km (mobba mig inte! Jag vet att det är lite men har inte varit på den sedan november) och nu rinner svettet på ett äckligt men underbart sätt. Tack vare det har jag fått upp ögonen på vilken mesträning jag har gjort när man jämför med i höstas.
 
Några riktlinjer jag ska följa.
  • INGET onyttigt på 2 veckor (en froyo är det enda och det är inte så onyttigt)
  • Inget bröd, pasta, ris på 2 veckor.
  • Träna minst 4 gånger i veckan, ordentligt!
Varför 2 veckor? För att en vecka känns för lite och sommaren är full av massa gott som man inte ska förbjuda helt men tills jag får koll på mina matvanor kör jag stenhårt och sen får jag äta efter måtta. 
 
 

Avslut

Allmänt | 2013-06-11 | 17:56:18 Kommentera här! » 0 st

Jag har alltid haft svårt att sätta ett avslut på vissa saker och håller fast vid de fast att det var år sedan för att jag desperat vill ha kvar känslan den tiden gav mig. Andra saker jag ALDRIG sätter ett avslut på är serier. Jag är en riktig nörd när det kommer till serier och följer de precis som om det vore en religion men om jag får veta att det absolut sista avsnittet är utgivet så slutar jag se på det för jag vill inte att det ska vara över. Detta året har jag lovat mig själv att se klart på serier och sätta stopp för mina försök att hålla fast vid saker.
OC var först ut! Såg precis klart på de efter att ha haft alla boxar i flera år! Jag grät och grät och grät, nu känns det som mina vänner är borta och det är så tomt..
 
 
 
 

Melon, svidande bränna och en doft av aftersun

Allmänt | 2013-06-06 | 11:19:51 Kommentera här! » 0 st

Så ser min sommar ut just nu! Fick en riktigt bra idé om att jag skulle bli brun innan jag åker till stranden och ta vara på den sol som finns under min ledighet (som går från heltid till deltid imorgon) men jag har inte mitt huvud med mig alls dessa dagarna så glömde att smörja in mig vilket resulterade i bröst och axlar som lyser rött. Går trafikljusen sönder kan jag lätt gå ut och ställa mig.
 
På tal om att mitt huvud inte är med mig, yrseln är kvar och jag känner hur jag trögar ner mig och saker inte kommer ut som de ska. Blir otroligt sur för jag tänker rätt men det kommer ut så fel vilket får mig att känna mig så korkad. Min kompis blev "korkad" och "seg" vilket visade sig vara en tumör i hjärnan som tryckte på fel ställe. Jag borde kolla upp det men vill inte veta riktigt än. Det har snart varat i en månad så får kolla upp det efter det. 
 
Annars har mitt liv varit en uppförsbacke den senaste veckan med sjukdomar i familjen och så igen. Bara att sätta fast ett leende och vara stark just nu. Vet att det inte är så farligt men jag är så känslig och hatar att se personer lida.
 
Träningen skiter jag i, vill inte svimma.