Magsjuka o vikt

Allmänt | 2012-11-28 | 12:20:06 Kommentera här! » 1 st

Har bilder men har ingen ork att lägga in dem, vill bara krypa upp i min varma säng! 
Har inte träffat min släkt på väldigt länge! sist jag såg dem så hade jag gått ner 2 kg och de såg dem direkt, så nu när vi träffades på kalaset så fick jag så många komplimanger! Hur kul som helst, de sa till mamma senare att jag gjort en hel omvändning och blivit riktigt fin. Även när mamma granskade min rygg efter blåmärken (efter jag svimmade så har jag blåmärken här o var) sa hon "wow, du har fått en riktig timglasfigur, skitsnyggt"glädje! 
 
Så efter kalaset vägde jag: 64,2 en total viktnedgång på 7,7 kg, sätter detta som min nuvarande vikt trots att jag efter magsjukan väger 62,8 vilket är en total nedgång på 9,1 kg. Tror dock att detta är vätska och kommer gå upp de igen när jag är större i maten (har ätit 2 rostade mackor, 1 skål soppa och 1 1/4 fralle med ost sedan kräkningarna la sig så är inte helt 100 på att jag kommer gå upp allt men vill inte hoppas på något). 
 
Innan jul vill jag gå ner till 61,9 så jag har gått ner exakt 10 kg, hoppas att det går! 

Fail..

Allmänt | 2012-11-28 | 09:56:58 Kommentera här! » 0 st

Yes, skulle ha börjat träna i måndags(?) när jag kom hem efter allt firande men ibland kan man inte bestämma allt. Några timmar efter jag skrev inlägget vägde jag mig och vågen visade på minus (tur det) men sen började helvetet - vinterkräksjukan. Någon av våre gäster bar på smittan så 8 personer fick det efter kalaset och jag var en av dem. Bara det att jag kunde inte hålla nere någonting så svimmade och är full av blåmärken nu. 
Antar ni förstår att jag inte alls kunde träna, inte äta heller. 
Idag är första gången jag kan stå upp själv så satte mig för att förklara. 

Firandet är över!

Allmänt | 2012-11-25 | 19:50:57 Kommentera här! » 2 st

Hej! 
Har inte varit så delaktig här av lite olika anledningar, sjukdom, firande mm. Har som väntat tryck i mig en massa skit, men det visste jag! Vill kunna äta som jag gjort innan på "stora" dagar, bara det inte händer för ofta.
Imorgon är det en ny vecka och då kör jag på som vanligt!
 
 

20 år!

Allmänt | 2012-11-18 | 00:00:00 Kommentera här! » 4 st

Tidinställt inlägg:
 
Nu är jag 20! woop woop! När detta publiceras är jag antagligen ute på stan med två av mina äldsta vänner. Ett år äldre, 7 kg lättare! 

Vikt 17/11

Vikt | 2012-11-17 | 09:46:00 Kommentera här! » 5 st

Ställde mig såklart på vågen idag eftersom jag fyller år imorgon (som ni redan vet efter allt snack) och mitt mål var att väga 65kg innan. Kör nytt system att visa vikten på eftersom jag inte orkar lägga upp alla vikter och blogg.se skjuter allt åt sidan så även om de ser bra ut när jag skriver det så blir det annorlunda när jag publicerar inläggen.
 
*trumvirvel* Har jag klarat målet eller ej.. 
 
Startvikt: 71,9 kg
Vikt 8/11: 65,5 kg
Dagens vikt: 64,6 kg
Viktminskning sedan sist: 0,9 kg
Totalt: - 7,3 kg 
 
 Glääädje!!! Idag kan jag nog gå ut och ta en drink utan att känna mig för dum mot mig själv! 

Klänningen som passar?!

Vikt | 2012-11-16 | 12:31:47 Kommentera här! » 3 st

Vad är egentligen det pinsammaste att göra framför sin pojkvän? Herregud, jag har både svimmat och spytt framför mitt hjärta men det jag skäms mest för är en klänning jag skulle ha på och som han fick hjälpa mig att knäppa. Det gick bara inte, jag var för tjock för min klänning som jag knappt hade hunnit använda.
 
Jag har sett att vissa visar bilder på dem själva när de testar gamla kläder som de vill passa igen. Så jag drog upp klänningen ur garderoben för att köra samma grej, men jag passade den igen?!?!  Inte så snyggt men den gick att knäppa!  
 
Yes, mina kärlekshantag och armar har jag fortfarande sjuka problem med, skäms för att visa er.. Men ville inte fuska genom att ta andra trosor som kunde dölja det. 

uuuh!

Allmänt | 2012-11-16 | 09:26:57 Kommentera här! » 2 st

Ställde mig på vågen idag och den pekade på 65,0, snacka om lycka men när jag skulle ta fram kameran så var den död. Tog fram telefonen för att fota och ställde mig på vågen och då visade den 65,3 och provade flera gånger men 65,3 hade den fastnat på.. Får träna som bara den idag och imorgon om jag vill komma ner till 65 innan min födelsedag. Saken är bara att jag inte kan dra till gymmet (ingen bil) så får bli crosstrainer eller promenad. Snark! 
 
VillVillVill gå ner till 65,0!
 
Så, nu har jag klagat, nu lägger jag det bakom mig och kör på!

En timme

Allmänt | 2012-11-15 | 15:34:19 Kommentera här! » 0 st

Har precis varit ute och gått en timme, kändes som jag verkligen behövt det efter att ha varit sjuk här hemma i några dagar. Lagom kallt också så det var perfekt, fick ryck när jag kom på att solen går ner så tidigt så det fanns inget "jag gör det sen", är livrädd för att gå själv i mörkret så jag vet att det inte hade blivit något sen.
 
En timme, har ni tänkt hur lätt det är att slösa bort en timme vid datorn utan att egentligen göra någonting? Men när man går i en timme så kommer man så långt att man tror att det har gått mycket längre tid. Börjar vänja mig nu men stör mig på att jag inte kan säga xxkm istället för att säga tiden. 
Fick min första 20års present idag också! Bara tre dagar kvar! Blandade känslor inför det vet ni!

Tjosan!

Allmänt | 2012-11-15 | 09:19:04 Kommentera här! » 0 st

Blev enbart 20 min på crosstrainern igår igen, förstår inte varför jag knappt orkar mer?!
Idag är jag ledig och ska gå en låång runda senare om vädret tillåter. Vaknade och hann bara gå på toa innan min mobilen, har fixat jobb till julen igen! Julkortssorterare för studenter. Jobbade förra året men då la jag hela lönen på ballongflyg till mamma o pappa men iår så hoppas jag på att kunna jobba in pengar till mig själv också!
 
Hoppas ni får en bra dag!

Mat och träning 13/11 2012

Inspiration | 2012-11-13 | 20:04:35 Kommentera här! » 1 st

Som jag nämnde i förra inlägget så mår jag riktigt kasst idag och tänkte inte träna alls men gjorde det ändå! Inte hardcore utan bara lite lätt. Behövde det efter en dag liggandes i sängen, om jag ligger för länge så får jag för mig att jag är sjukare än jag är så jag behöver komma upp träna och duscha för att sen känna hur jag mår på riktigt.
 
Frukost: 1 liten portion fibergröt (mätte fel) med russin och 1 dl mellanmjölk. Ett knäckebröd med skinka.
Mellanmål: 1 litet päron.
Lunch: Sallad med gurka, majs, ananas, kalkon och en lite klick vitlök och örter sås. 1/2 knäckebröd utan någonting.
Mellanmål 2: Resten av ananasen, var en burk.
Middag: Soppa på rester: buljong, wokmix, kalkon, 2 prinskorvar, 8 st fylld pasta
Kämpar mot sötsuget så ska nog ta en näve russin.
 
Träning: 20 min crosstrainer.
 

Sängliggande

Allmänt | 2012-11-13 | 14:59:51 Kommentera här! » 1 st

kramper och skit idag. Hatar att vara kvinna idag! Får se om jag orkar mig upp på crosstrainern senare. Nu: sängen (igen)
 

12/11 2012

Mitt liv! | 2012-11-12 | 21:36:06 Kommentera här! » 0 st

Har precis kommit hem från ett pass dansfuego! Mina ben gör så jäkla ont men fyf*n va kul det är! Älskar hur jag märker skillnad för varje gång.
 
Hade skola 13-15 idag och inte nog med att min kära klasskamrat va svimfärdig och riktigt sjuk i skolan så kom jag hem till en sjuk brorsdotter som mamma och pappa hämtat på dagis, på hennes dopsdag och allt (yes, jag firar ett år som gudmor, grattis till mig själv) Så fick passa henne när de stack till jobbet och innan hennes föräldrar va klara med sitt. Alltid härligt att ha henne men lider med henne när hon mår så dåligt. 
 
 
 

Vill fira, hoppa och dansa!

Allmänt | 2012-11-12 | 08:20:40 Kommentera här! » 0 st

Fast har för ont i magen för att kunna göra någonting av det. Min "vecka" blev uppskjuten hela 12 dagar och ni kan ju tänka er paniken, inte bara för uppenbara skäl utan för oron om vad som är fel på min kropp. Läste att träning kan påverka det så la av i några dagar och idag så jäklar i det.
 
Nej men till det som skulle firas. Jag är normalviktig (bmi, kollade på hemsidor och de är inte att lita på till 100% men ändå) Jag befinner mig i en konstig situation, jag känner mig lika tjock som innan, vissa dagar är jag helt säker på att jag har gått upp allt men verkligheten är annorlunda. 
Jag sa till mig själv när jag nästan vägde 72 att 65 kg då var man smal men nu tänker jag 55 kg är smalt INTE 65. Detta är alltså mina tankar så ta inte illa upp. 
Jag kanske är smalare än vad som räknas som tjock men jag har fortfarande kroppsdelar som måste tränas.
Yes, så det är på gränsen så testade tre olika sidor, är nöjd! Vill såklart inte ligga på gränsen utan på mitten men det får bli i framtiden! 

Farsdag!

Allmänt | 2012-11-11 | 10:48:17 Kommentera här! » 1 st

Halloj!
Pojkvännen min ligger o snarkar så tänkte bara kika in på bloggen lite kvickt. 
Idag är det farsdag vilket kommer resultera i onyttigheter från min sida. Får träna som ett svin i veckan för vill verkligen väga 65.0 kg på min födelsedag (exakt en vecka kvar nu) och just nu ligger jag på 65,3 ungefär men är ändå orolig för det har slinkit ner ett kinderägg och mycket bröd denna helgen. Så nu jäklar får vi hålla våra tummar och tår o hoppas på att jag kommer lämna tonåren och fett!
 
 
 
 

Illamående

Allmänt | 2012-11-09 | 09:03:58 Kommentera här! » 1 st

Fyfan, vaknade och mådde så jäkla illa igår lång innan jag skulle bege mig till skolan, men det la sig så åkte till skolan som vanligt. Blev dock värre från och till och sen blev det bra, vet inte vad problemet var men blev aldrig värre än bara illamående. Så när jag kom hem så kände jag inte för att träna då jag knappt klarade av att gå från bussen hem. Igår var det kaka på bordet igen men åt melon istället, mycket godare också haha. 
 
Nej nu ska jag till skolan igen, sen kommer mitt hjärta hit ikväll så räkna inte med världensbästa uppdatering från mig. Kram

Vikt 8/11

Vikt | 2012-11-08 | 07:15:00 Kommentera här! » 3 st

Hade fullt upp igår så hann inte lägga upp viktinlägget. Vet att det inte är så längesedan ni fick en update men vill ha det på onsdagar igen. Igår syndade jag stort med både kladdkaka (kladdkakans dag, och en kolakaka) Var ute och fikade med vänner först därav kolakakan och sedan hade mor min bakat vitchokladkaka så va tvungen att smaka en del. Mår dock riktigt illa idag och gjorde igår också, får träna en massa. Mina ögon vill ha det de ser men min mage vill bara stöta upp det.
 
Till vikten:
 
Startvikt: 71,9 kg
Vikt 3/11: 66,3 kg
Dagens vikt: 65,5 kg
Viktminskning sedan sist: 0,8 kg
Totalt: - 6,4
 
Bra resultat, ligger nog på lite plus efter kakorna igår men det ska jag träna av idag, tro mig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ansiktet

Allmänt | 2012-11-07 | 11:30:00 Kommentera här! » 2 st

Skrev ju igår att jag vill se skillnad i ansiktet, det handlar inte om att jag tycker att jag har ett "tjock" ansikte utan om att varje gång jag varit magsjuk och gått ner i vikt så har jag får kommentarer på att min ansikte blir smalare. Men tycker inte alls jag ser någon skillnad.
 
Så här har ni, har det skett något förändring på två månader? Jag tycker inte det!

 
 
 
 

Trött

Allmänt | 2012-11-06 | 18:20:13 Kommentera här! » 2 st

Herregud, skrev att jag skulle träna innan idag men det blev ingenting med det. Fick ont i huvudet men begav mig till skolan ändå, kom fram med rinnande näsa och fick ont i halsen så vågar mig inte på någonting alls.
Efter min körtelfeber så är jag dörädd varje gång jag får ont i halsen, tror att det är över nu men är rädd för att få det igen, på 1177 står det "Om viruset som finns kvar i kroppen börjar föröka sig igen brukar det inte ge några symtom, om man inte har nedsatt immunförsvar på grund av någon annan sjukdom."  
 
Aja, nu är jag trött som bara den och kommer somna direkt jag lägger huvudet på kudden. 
 
Haha håret är vilt efter att ha brottats med vinterjackan en hel dag. Fan vill se smalare ut i ansiktet men tycker inte jag gör det. 

Makes me so mad!

Allmänt | 2012-11-06 | 14:40:00 Kommentera här! » 2 st

Som ni vet så älskar jag verkligen att kolla runt på olika tumblrs för att få inspiration när det gäller vikt för att hålla mig motiverad. Dock händer det att jag ser bilder som gör mig så arg att jag blir ledsen. 
 
 
Jag hittade denna bildern på en tumblr som riktar sig till folk som vill gå ner i vikt, så detta ska vara tänkt som inspiration. Jag hoppas med hela mitt hjärta att yngre osäkra tjejer inte ser detta, för visst det är smalt men inte hälsosamt. Tycker ni att detta är snyggt? Är jag kanske onormal som ryggar tillbaka och vill springa och käka kakor för att inte se ut såhär? Vill även tillägga att jag tror den är photoshopad. 
Snälla ni, gå ner i vikt för att bli hälsosamma och inte för att bli sjukligt smal. 

Godmorgon!

Inspiration | 2012-11-06 | 08:49:34 Kommentera här! » 2 st

Börjar först kl 13.00 idag men vaknade av mig själv nydligen. Känner mig totalt utmattad i kroppen idag efter ett pass dansfuego, det behövdes! Märker att min kondis har förbättras jättemycket när jag dansar, innan höll jag på att trilla av pinnen närdet var hopp genom hela låtar nu tycker jag bara det är kul, jobbigt fortfarand men kul! Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska träna. Får se ikväll för just nu vill jag bara hålla morgon! 
 
Ska ni träna idag? vadå? 
 

30 days shred, vad hände?

Allmänt | 2012-11-05 | 11:54:00 Kommentera här! » 1 st

Haha vad trodde jag egentligen, att efter att ha konstaterat flera gånger att skolan tar upp allt för mycket tid i mitt liv för att jag ens skulle kunna ha tid att uppdatera bloggen varje dag det helt magiskt skulle lägga sig i 30 dagar? Njäe, okej jag tyckte det var tråkigt också efter tre gånger precis som min crosstrainer. Jag vill ut eller gå på gruppträning och bara enbart någon gång då och då göra något ensam. 
 
 
SÖT (katten då hehe) jag med rött hår i början av året. Älskade det innan det blev någon konstig nyans. Saknade dock att vara blond så fick slinga om det! Men när jag kollar på bilder med mig med mörkt hår så vet jag att detta inte var sista gången haha. Förlåt moder. 

November!

Allmänt | 2012-11-05 | 07:46:47 Kommentera här! » 2 st

Haha jag har sett att det är november innan och kom inte på det idag, justsouknow! Herregud, 13 dagar till jag fyller 20! Helt sinnes. Är nervös för alla kakor och tårtor men jag tar små bitar och njuter.
 
Här ska ni se vad jag menar med orolig, det är inte bara min födelsedag som närmar sig:
7/11 kusin fyller år.
18/11 woop woop, er Linda fyller 20!
24/11 sister in law fyller år (vi har kalas tillsammans)
9/12 Nästkusin fyller år
23-25/12 Julstök
31/12 Nyår
2/1 4 år med hjärtat
9/1 Mamma fyller år
10/1 Pappa fyller år
14/1 Kompis fyller år
20/2 Mitt hjärta fyller år
 
Som ni ser är det lite väl mycket att fira så får verkligen lägga mina kort rätt så jag inte trillar in i dåliga vanor igen.
 

Jäkla skit!

Allmänt | 2012-11-04 | 17:47:41 Kommentera här! » 4 st

Idag är en sån dag jag bara vill bli överdrivet mätt efter att ha frossat i fett, salt, sött. Åka till donken och käka en big tasty, åka hem och käka glass och toppa med en chokladkaka. Har inte haft en sånhär dag på ca 2 månader då jag började träna. Har dock redan ätit både popcorn och en liiten bit äppelpaj denna veckan så får absolut inte kränga i något mer. 
Har ni några tips på vad man kan ha för alternativ när man känner såhär? Måste köpa peanutbutter för det är jag sjukt sugen på haha. 
 

Design

Allmänt | 2012-11-04 | 16:42:00 Kommentera här! » 3 st

Jag stannar alltid lite längre på http://emmaisabellavictoria.se/ blogg för att kolla på designen och idag bestämde jag mig äntligen för att byta bakgrund på bloggen, tyckte den var lite för mörk i vintermörkret!
 
Nu behöver jag er hjälp! Tycker ni att texten är för utdragen? Är den svår att läsa? Jag kommer nog pilla lite mer med desingnen lite senare men har varit osäker på texten från början
 
UPDATE: HEADERN SER INTE BRA UT MEN FÅR VÄNTA MED DEN TILL JAG HAR HÅLA I SKOLAN NÅGONDAG SÅ JAG KAN UTNYTTJA ADOBE DÄR :) 

Avundsjuka!

Inspiration | 2012-11-04 | 16:05:59 Kommentera här! » 3 st

Har kommit tillbaka från min powerwalk nu! Samma vanliga, gick den igår också så får snart byta. Imorgon blir det dans i alla fall! Ibland märker man av träning på andra sätt än att midjan blivit mindre, innan kunde jag inte ha på min sport bh längre än min träning för min nacke gjorde så ont (gäller alla träningsbh jag haft genom tiderna) men nu kan jag lätt gå runt med den i timmar. 
 
Om min kropp blir i närheten av så här fin så kommer jag vara lyckligast! 

Mått/vikt 3

Vikt | 2012-11-03 | 11:23:43 Kommentera här! » 4 st

Hej! Såklart har jag inte glömt att mäta mig och väga mig. Har inte alls blivit mycket träning i oktober, så är lite missnöjd.. Här kommer resultatet för oktober månad!
 
 
Är skittråkigt när vissa siffror är exakt samma, men samtidigt så har jag förståelse för magen eftersom det är den tiden på månaden och magen är svullen. Vaderna tar kanske lite längre tid att få mindre men kärlekshantagen.. Jag hatar det! ååååh!!