Det går.

Allmänt | 2013-03-20 | 07:06:28 Kommentera här! » 0 st

I söndags vid 8 tiden på kvällen fick jag veta att en kompis va på akuten för ett skadat ben och hon inte skulle komma på presentationen kl 9 nästa dag. Så vi fick ta hennes del också vilket inte gick så bra men vad kan man begära med så lite tid på sig att fixa det?
Sen satt vi och kodade i fyra timmar och satte upp webbhotellet till projektet.
 
Igår hade jag gruppuppgift (ska in på torsdag) med hon som skadade sig men pga storm och hennes ben fick vi köra det över google docs, tog väl 5 timmar för det att bli klart. Utöver det var brorsdottern här och jag han fixa databasgrejer plus en hälsotext.
 
Idag har jag handledning om databaserna till projektet sen ska vi försöka bli klara med hemsidan! 
Imorgon har vi megaseminarie till kl 12, sen ska jag fika med en av de bästa och till slut träna.
 
Fredag är jag ledig så ska fixa moodboard, fonts och skisser till den andra kursen.
 
Känner mig så genomstressad hela tiden! uuuh

Frågor och svar

Allmänt | 2013-03-17 | 09:44:49 Kommentera här! » 1 st

Snodde denna lite fint från Kattis.
 
1. Vad ville du bli som liten? Prinsessa men när den brutala sanningen kom fram att jag inte kunde bli det så började jag avsky monarki och ville bli journalist. 
2. Vad är du idag? Studerande på Malmö högskola, ett år kvar sen har jag kandidat i medieteknik, vill bli grafisk designer eller webbdesigner.
3. Vart vill du helst resa? Jag älskar att resa så var vill jag inte åka? Nej men överst på min lista står Santorini sen USA, Bali, Pompeji, Italien.. Och listan fortsätter
4. Var ser du dig själv om 5 år? Drömmer: Boende i Lund eller Helsingbord men älsklingen arbetande som Art Director på en skönhetstidning. 25 år då, förhoppningsvis med en ring på mitt finger. 
5. Rött eller vitt? Om vin, inget av det. Annars rött.
6. Sommar eller vinter? Sommar alltid!
7. Skog eller hav? Havet, kanske inte i Sverige för de är så kallt. 
8. Vad gör dig ledsen? Falska människor, när jag tar ett steg tillbaka, barn och djurmisshandel
9. Vad är det bästa du vet? Kärlek, frihet, älsklingen och familjen, när medmänniskor förvånar mig och är snälla. 

 
 

Puke!

Allmänt | 2013-03-13 | 20:29:02 Kommentera här! » 0 st

Hade precis ätit tok för mycket av mammas gryta när jag fick sms från träningskompisen om vi skulle dra och träna på passet idag. Hade verkligen ingen lust men jag har kommit fram till mig själv att säga "ja" oftare för det är värt de. Smsade tillbaka och frågade när passet var så jag kunde byta om och smälta maten. Skulle va hos henne en halvtimme från hon smsade så blev ett snabbt hopp in i träningskläderna, springa runt i trosor och leta efter träningsbyxorna (har fler par men ville ha mina långa) och rotade igenom hela tvättstugan, äckliga Linda hade  inte lagt ut byxorna till tvätt utan hitttade dem vid sängen, bra där.
Är ledig idag så trodde det var fredag så var därför jag inte ens hade en tanke på att vi skulle träna..
 
Passet gick bra. Kände mig som en modell för en träningsannons med ett stort leende, haha. Fast i slutet var jag väldigt illamående och fick dra ner på tempot, brukar äta lite och långt innan träningen så blev lite knäppt för magen idag. Nu har jag bara ont i magen.
 
Annars då? Fick gå upp kl 6 på min lediga dag för att dra till tandläkaren. 20 år och fortfarande inga hål så det tog bara 20 min, ändå värt de för har så ont i visdomständerna så hon fick kolla på de.
 
 
btw, glöm inte bort min instagram för lägger upp bilder när jag tränar där oavsett om jag bloggar eller ej. 
 

Du äckliga värld.

Allmänt | 2013-03-10 | 16:25:17 Kommentera här! » 2 st

Innan jag börjar vara seriös så måste jag bara säga, hur stolt är inte denna Skåne tjejen att Robin tog hem segern igår?! Jag satt och höll mina egna tummar och pojkvännens krampaktigt igår innan jag ställde mig upp för att köra en segerdans. Jag var nog lite gladare än Robin själv igår!
 

Har ni hört om Amanda Todd? Jag som är en medianörd hade helt missat hennes video och såg det ganska nydligen. För er som inte vet vad jag snackar om så är den korta berättelsen en tjej som skickade nakenbilder till en kille som la ut det på nätet, hon blev misshandlad och lämnad i ett dike tills hennes egna pappa hittade henne och hon la ut ett klipp på youtube där hon berättar sin historia om allt från mobbningen, att behöva flytta till sina självmordförsök. Amanda tog tyvärr sitt egna liv i oktober. 
Hennes video blev väldigt känd och många hatade henne men sen var det andra som jag som fick upp ögonen för vilken sjuk värld vi lever i.

Nu finns det en annan tjej som är känd för sina beautyvideor på Youtube från USA vars bilder hamnat på nätet kort efter hennes förhållande tagit slut. Vad händer? jo forum tar upp detta och kallar henne för massa saker. 
Jag blir chockad och äcklad! Okej, hon skickade bilderna antagligen till sin pojkvän, so what?! Och VARFÖR mobbar man henne? Ska man ge sig på någon borde det väl ändå vara expojkvännen som ens är så ful i sin personlighet att han (eller någon annan) la ut bilderna till att börja med? Jag blir så ledsen.
 
Sen tänker jag på det här med tjejer vs tjejer. Varför vill vi trycka ner varandra? Kan vi inte ha något systerskap och hålla varandra om ryggen? Jo, jag har blivit förnedrad av killar ett fåtal gånger när jag varit ute men inte i närheten av lika många gånger som av tjejer. Varför ska jag bli kallad fet, äcklig och ful? Om ni tycker jag är det så fine, gör allt i er makt att ni inte ska bli som jag om det är så farligt men varför säga det till mig? 
 
Från och med nu ska jag inte se ner på andra tjejer/kvinnor.
 
Amanda Todds video.
 
 
För jäkla bra video som tar upp detta ämnet. 
 
 
 
 

INSTAGRAM

Allmänt | 2013-03-07 | 17:14:54 Kommentera här! » 0 st

Såja! Hade en annan instagram innan men ville inte använda den då jag inte vill blanda mina vänner och min vikt. De vet ju som sagt inte om denna bloggen ännu.
 
men ni får gärna följa mig. Har inte så mycket bilder ännu men de kommer ändras. Klicka på ikonen nedan.
 
 
Instagram

Va, har du det?!

Allmänt | 2013-03-06 | 18:02:30 Kommentera här! » 0 st

Missade mitt tåg på vägen hem så fick vänta i ca 40 minuter på centralen och eftersom denna tjejen är lat så hade jag inte ätit lunch. Gick glatt in på pressbyrån för att se om de hade någon sallad men samtidigt ville jag inte lägga mer än ca 40 kr för det var det jag hade i kontanter men sallader är något dyrare. Hittade inget. Malmö har ju en hel avdelning för restauranger men kände mig inte sugen på att lägga 100 kr för en räckmacka. Hittade tillslut en macka med kycklingröra, onyttigt som fan! Tänkte lite sådär att det får jag skriva om i bloggen (Tänker ni också så mitt på dagen?) och mitt i de hela ändrade reklamskyltningen framför mig reklam till Kändishoppet! För er som inte har sett reklamen så är texten "har du något att blogga om, Linda?" eller något i den stilen. Där satt jag och skrattade för mig själv så folk runt mig flyttade sig lite besvärade över att jag tog lite mer plats.
 
Intressant va? haha. Annars då? Ingen träning idag på Friskis, kanske tar på crossen senare men orkar inte.
 
När jag vägde mig i morse vägde jag 39 kg, det var väldigt intressant! Hade råkat lägga vågen på en sladd. 39 vill jag inte väga kan jag säga er
 
 

Rumpa

Allmänt | 2013-03-05 | 08:24:23 Kommentera här! » 1 st

Förra inlägget hette bajs och detta heter Rumpa, seriösblogg.se haha.
 
Idag gråter min rumpa! Vaknade väldigt tidigt igår och tog 5 km på crosstrainern, visst det satt fint men satsade på 10! Efter det kom jag på att jag skulle köra 50 squats, tufft men min rumpa var fortfarande glad. Runt lunch kom jag på att det var måndag och vi skulle ha dans = squatlåten! Tränaren skriker "Ni kommer äälska mig till sommaren" o jag som redan köttat på hemma.. Jag är dock den som vägrar att ge upp först så körde på med ett ansikte som speglade smärta. Bra där!
 
Jag tränar som sagt med min brors sambo (1-2 gånger/veckan) och ibland joinar hennes kompis, dock har denna kompis jobbat, studerat och varit mamma samtidigt ett bra tag så hon har inte sett mig sedan innan jag gick ner i vikt. För det första kände hon inte igen mig första gången hon såg mig i år och för det andra tycker hon att hon ser en jätte förändring. Det gör inte jag kan jag säga, jag känner mig som ett fetto. Dock har brors sambo påpekat flera gånger att min midja är liten, min pojkvän har konstaterat att jag har den perfekta timglasfiguren samma med mamma. Varför ser jag inte det dom ser? Varför ser jag mig själv som tjockare än jag är?
 
Nu har jag ju höga byxor på bilden så ni ser inte mina kärlekshantag. I mitt huvud är jag tjock men på bilder ser jag normalviktig ut? KOLLA armarna, så jäkla äckliga och tjocka. De ska tonas och tränas. 
 
Nä, långt inlägg det här! Nu ska jag sminka mig och åka in till skolan. 

bajs

Allmänt | 2013-03-04 | 16:40:32 Kommentera här! » 0 st

Gick upp de jag gått ner i helgen, åt för jäkla mycket och är på samma väg idag. Okej, det onyttigaste har varit jordnötssmör men vafan. 
Mår illa och vill kräka upp allt skit! Nu skriker ni säker på mig genom datorn och tror jag har någon sjukdom men nej det har jag inte. Har kräkfobi så skulle aldrig i hela mitt liv tvinga mig själv till att kräkas men mår så illa så fort det inte går på mitt sätt. 
 
 
Ni får ingen bild idag heller.

Vecka 9 2013

Allmänt | 2013-03-03 | 18:19:18 Kommentera här! » 0 st

Har haft en underbar helg med min älskling och har unnat mig lite för mycket mat men vafan? Nu kollar jag på "work out" på netflix och har gråtit som aldrig förr, ibland gråter jag mer än de som är inblandade, känslig.
 
Nåja. Har ju börjat med viktminskning 2.0 och första veckan har jag gått ner från 64,9 till 64,0 alltså -0,9 så nu är det exakt 4 kg till nästa milstolpe och 9 kg till målvikten. 
 
Okej, träningen denna veckan.. Hade som mål att gå 35 km men det tror jag inte på. haha.
Måndag: 2,9 km + 1h dans.
Tisdag: 5,7 km
Onsdag: 5,9 km + medeljympa
Torsdag:  - vilodag
Fredag: 2 km crosstrainer + 6,6 km powerwalk
Lördag: 1,5 km + 2 km crosstrainer.
Söndag: 5,7 km 
 
Totalt: 32,3 km. Tror det är dumt att sätta mål inom antal km och kommer nog fortsätta försöka 5 -6 dagar i veckan. Låter det rimligt? 
 
 

Vår!

Allmänt | 2013-03-01 | 15:57:33 Kommentera här! » 0 st

Första mars idag då! Har precis varit ute på en lång promenad med min kära vän och granne (6,6 km) och så har jag köpt jordgubbar för 10 kr paketet. Ska sätte mig ner o kolla någon serie nu, sen träna ikväll.