EN vecka till

Allmänt | 2013-01-29 | 19:11:28 Kommentera här! » 2 st

Skulle aldrig sagt något om att se något jävla ljus någonstans, finns bara mörker när det kommer till skolan. Har satt som mål att jag får en helvecka till med bara pluggande sen får viktnedgång 2.0 starta så jag hinner nå målet innan sommaren! 
 
Så, jag kan inte blogga om träning för jag tränar inte. Så vad vill ni läsa om? shoot!
 
Btw, har fått lugg och utväxten är borta!

Ser ljuset!

Allmänt | 2013-01-21 | 20:23:47 Kommentera här! » 3 st

kära vänner! stå ut med mig! 
Fina kämpar som är inne på min blogg utan att höra något från mig!
Jag har två uppgifter kvar, sen är det nya kurser som gäller = mer tid till att leva.
 
Hinner inte med allt jag vill hinna med längre. Blir så arg, bitterfitta!
 
Jag lever iaf.. nu vet ni <3

Plugg plugg och plugg

Allmänt | 2013-01-15 | 16:27:03 Kommentera här! » 1 st

När man ser mig med håret uppsatt så vet man att jag pluggar. Ser man mig med en boll mitt uppe på huvudet så vet man att jag ska sova eller precis har vaknat. Ser man mig med okammat hår så vet man att jag inte har ett skit för mig, och om mitt hår är kammat så ska jag göra något. När det är plattat eller lockat så händer något kul. Just nu är mitt hår uppsat och har varit det i några dagar..
 
Det enda roliga som har hänt i mitt liv är att jag bytte ut min parfym till en annan, så just nu doftar jag av CK in 2 u och inte Taylor Swift. Intressant va?
Jag lyckades bli klar med min hemsida innan idag, 28 min efter deadline! Läraren sa att det var okej att lämna in sent eftersom jag varit sjuk men jag får ont i magen av det så stressade på ändå. Detta är tjejen som inte kommit sent till skolan på 9 år trots att hon pendlar, kom försent förra terminen, 2 min! Läraren va 10 min sen. Undra om jag lider av någonting? 
Nepp nu ska jag göra klart min labb som bråkar med mig.
 
På torsdag kommer min pojkvän så äääntligen något kul. Längtar längtar längtar!!! 
 
För att det bara finns fula bilder på mig. Oktober 2011, shiit så tjocka armar! haha
 
 
 

Jävligheter med att gå ner i vikt, 1

Allmänt | 2013-01-14 | 16:05:00 Kommentera här! » 1 st

När jag möter mamma i köket:
 
"Jag är sugen på någonting", "Jag med". 
Jag slinker in till mitt rum med russin, hon går iväg med en kakbit. 

Jag vill också ha kaka..
 
 

Inspiration - Klänningar

Allmänt | 2013-01-13 | 14:21:58 Kommentera här! » 2 st

När jag når min målvikt kommer jag leva i klänningar

Gott nytt år 2.0

Allmänt | 2013-01-13 | 13:40:31 Kommentera här! » 0 st

Gott nytt år say what? Joo ser ni, jag bestämde mig för att köra igång med mina nyårslöften så fort jag mådde bättre samt börja äta nyttigt i samma veva (är man sjuk så får man äta vad man vill, något kul får man ju unna sig) Men nu jäklar! Imorgon ska jag väga mig, sen börjar jag träningen så smått, hostar fortfarande men det borde vara okej ändå?
 
Nyårslöften 2013!
- Lära mig hantera stress, det hjälper inte att stressa. Att stressa över onödiga saker är bara löjligt. Det får ta den tid det tar, jag gör ändå alltid mitt bästa.
- Säga Ja till mer, ska göra ett videoinlägg om min fobi, kommer vara fruktansvärt jobbigt för mig att göra men tack vare den så har jag undvikit saker i mitt liv. 
- Gå ner till 55 kg, behöver inte förklara bättre, när jag är på 55 bestämmer jag själv om jag vill gå ner lite till eller stanna, men jag är inte nöjd förrän vågen visar 55.
- Förstå att jag duger som jag är, jag hör ofta att jag är söt, jag hör väldigt ofta att jag är duktig och driven och jag hör också att jag har en fin personlighet men jag ser mig som ett äckligt kryp som inte duger till någonting. Vill förbättra min personlighet ockå för jag tycker själv att jag kan vara för dryg ibland. 
- Vara glad, jag är glad det är inte så jag är deprimerad eller något i den stilen men jag vill bli bubbligt glad, detta kommer nog med att jag blir nöjd med mig själv. 
- Bli en bättre vän, jag älskar mina vänner över allt annat men ibland är jag så uppe i mitt liv att jag "glömmer" bort det små sakerna. Ska försöka prata med dem i alla fall en gång i veckan och inte låta det gå flera månader innan man träffas.
- Bli självständigare, bor hemma och det är väldigt lätt att låta föräldrarna ta hand om mig men jag får göra något för att bli självständig i år!
- Köra bil, har körkort men är så rädd för att köra, är rädd att göra fel eftersom jag känner mig osäker men jag ska köra i år! Inga förklaringar om varför jag inte skulle kunna för jag kan!
 
 
Vad har ni för löften? Hur går det för er än så länge nästan två veckor in på det nya året? 

Går mot ljusare tider!

Mitt liv! | 2013-01-10 | 12:04:00 Kommentera här! » 1 st

Även om jag har varit lite ostabil i humöret de senaste dagarna och varit lätt att dra ner så har jag ändå funnit mig i ett glädjerus det mesta av tiden, vet inte varför men har varit så glad. 
Jag hade en tenta i måndags och alla vet hur sjuk jag varit så pluggade bara en dag, gick relativt bra, tror att det finns hopp om godkänt. På något mystiskt sätt så kom det nästan bara frågor angående de jag hade läst. 
 
Sa igår till min kära träningspartner att så fort min hosta är helt över så ska vi börja igen, passar henne bra då hon har problem med nacken och inte vill träna. Hur jag mår? Jag sa till mamma att jag var frisk, hon svarade; Jag har hört dig på nätterna Linda, du är inte frisk. Okej, jag hostar lite på dagarna och mycket på nätterna men jag ÄR frisk, jag mår ju tusen gånger bättre och jag har bara 2 dagar kvar på penicillinen. 
 
Ska jobba imorgon, 6 - 10 med att räkna varor i en affär, så med lönen från i julas så har jag sparat ihop till en resa eller en ny garderob och tv-bänk. Tror jag föredrar en resa då jag nog inte kommer bo hemma så länge till att de andra är livsviktigt.
 
Super intressant för er att läsa va? haha men så är läget! 
 
skrattar åt mig själv, lägger alltid huvudet på sne och får världens runkor i pannan, eller så ser man halva mitt huvud och mina bröst. 

Om vi allihopa håller tummarna samtidigt..

Allmänt | 2013-01-02 | 18:03:39 Kommentera här! » 6 st

Har varit hos läkaren nu, har bronkit tydligen. Hade luftrörskatarr för några månader sedan så undrar om det inte är de som har förvärrats? Då sa läkaren dock att de skulle gå över av sig själv. Nu har jag fått både hostmedicin, något jävligt starkt så jag kan bli lite lullig enligt både läkare och hon på apoteket samt penicillin så håll tummarna för att jag snart ska vara på benen igen. 
De senaste dagarna har varit värre än vanligt, har hostat så jag trott jag skulle få upp mat, fått upp blod, haft tryckningar i magen efter att ha reagerat på en medicin. Helt enkelt varit skit.
 
Med detta så har ju några negativa saker hänt, 1. Min vikt, står ju fortfarande på plus och känner mig redo för att träna. 2. Min skola, har så mycket att göra men ingen ork. Får acceptera att jag inte kommer klara tentan.
 
 

Gott nytt år! :)

Allmänt | 2013-01-01 | 18:37:49 Kommentera här! » 0 st

Hej mina kära vänner, Gott nytt år på er! Vänner, jo men även om jag inte har träffat er så är ni mina vänner, mina fina bloggvänner. 
 
Nyår spenderades i soffan med sällskap av hostan och snuvig näsa. Inte så roligt men vad kan man göra att saken?
 
Funderar på att städa mitt rum.. Man blir så svinig när man är sjuk, eller jag i alla fall. I vanliga fall städar jag varje dag (jag skitar ner rejält men orkar inte se på de så får städa) men nu när jag varit kass så länge så ligger det papper överallt, på skrivborder, golvet, sängen, sängbordet och i varje rum jag varit i, fresh! Kläderna ligger slängda lite här o var för varje dag börjar med att jag ska klä på mig för jag är frisk men slutar med att jag en kvart senare hoppar i samma mjukiskläder som luktar skunk o slänger kläderna på golvet.
Bara så ni vet. Viktig information ju!
 
Jag just nu! För o uppnå samma volym på hårer som jag så ligg ner hela tiden tills ni får tovor, för att få den snygga överläppen kan ni antingen bli dunder förkylda ELLER lägga en läpppenna med fel nyans över. 
Ögonbryner ser ju inte så awes ut men vem fan ser mig liksom? Ni.. så hoppas inte på några nya läsare för då skrämmer jag ju bort dom.