Glad morgon

Allmänt | 2013-02-28 | 12:30:17 Kommentera här! » 0 st

Herregud vad träningen tog på mig igår, känner av det i både bröst, armar, lår och vader inte magen som jag hade hoppats på dock men det kanske kommer. Någon kommer att ha ooont imorgon haha.
 
Vaknade upp och kollade resultatet på en omtenta jag gjorde förra veckan eller veckan innan dess - GODKÄND! så härligt! Det betyder att jag avslutar kursen produktionsledning nu äntligen - kursen är 15 hp och vi läste den samtidigt som den andra dock hade vi alltid en massa saker att göra så till slut kom det fram att den egentligen är 30 hp men de drog ner den till 15 (med samma innehåll) så vi skulle kunna ta examen. Höll på att spy ner allting så sick jag var på den. MEN NU ÄR JAG KLAR!
 
Annars då? Ledig idag. Ska hämta brorsdotter på dagis senare och förhoppningsvis köra lite crosstrainer ikväll. Vi får se.
 
 

Vad är Lagom?

Allmänt | 2013-02-27 | 20:31:03 Kommentera här! » 3 st

Har precis varit på jympa medel, det var tuffare än jag kom ihåg det! Brukar träna dans eller crosstrainer när jag tränar men denna veckan ville vi ge oss på ett extra pass.
 
Jag undrar vad som är lagom? Hur ofta ska man träna? hur mycket ska jag träna? Jag vill gå ner 4 kg till sommaren MINST! Men vetefan. Får köra på.
 
nu håller jag helg
 

För er som tränar hemma!

Allmänt | 2013-02-27 | 07:36:00 Kommentera här! » 0 st

TheMotivationalMan har hjälpt mig med musiken för många gånger. Kolla in på kanalen för olika blandningar. 
 
Idag ska jag testa denna, om klipper inte funkar klicka här
 
 

Inspiration, bloggar 2.0

Allmänt | 2013-02-26 | 11:08:29 Kommentera här! » 2 st

Fick en förfrågan om var jag hittar citatbilder så tänkte att jag kunde slänga ihop ett helt inlägg om bloggar jag följer.
Gjorde det i oktober men har hittat så många fler att det bara är egoistiskt av mig att inte dela med mig!
 
Bloggare: 
Tjockiskattis 
enmatmissbrukareskamp
tjugokilonbort
emmaisabellavictoria
mittfatass
livetskablibra
dentuffavagentillbaka
carusasviktblogg
 
Läser inte allihopa dagligen men ändå! Utöver dessa läser jag mina vänners bloggar,
är bara tre styck men tänker inte länka till dem då bara en av dem känner till denna bloggen.
 
 
Tumblr 
fit fab and dangerous
breathe and run
skinnyhealthyperfection
dreamsofachubbygirl
tightdressesandskinnytights
ahealthynewbeginning
funeralformyfat
 
Så glöm inte bort mig nu när ni kan klicka er vidare. 
 
 
 

Jag vill ha!

Allmänt | 2013-02-25 | 07:01:00 Kommentera här! » 2 st

 
Satte ihop ett litet kollage av kläder jag hade kunnat dö för! Soo cute! Va för lat för att göra det i Photoshop så de blev en fin liten stämpel längst ner. 
 
Sportbh - lulu lemons Ta Ta Tamer
Train like a beast linne - oGorgeous 
Keep calm linne - Etsy
Shorts - Nike 
Skor - Nike, free run (snart mina) 
 
Vad tror ni om att säga att jag kan köpa en av dessa när jag gått ner till 60? 
 
 
 

Vecka 8 2013

Allmänt | 2013-02-24 | 18:50:28 Kommentera här! » 3 st

Fick gå in på vecka.nu för att få reda på vilken vecka det är. Fail på mig men har aldig koll på sånt. 
 
Har inte vägt mig denna vecka men tänkte lägga upp lite träning för att få fram siffror som jag kan klå nästa vecka för motivering.
 
Måndag: 1h Gym + 1 km jogg
Lördag: 5 km crosstrainer
Söndag: 7 km crosstrainer
Gång: 12,9 km 
Totalt: 25,9 km träning.
 
Nästa veckas mål är 35 km och dans på det. Leeeets go! Kommer ha invägning på fredag. urk.
Ska försöka träna 4 gånger i veckan nu, har en lugn vecka. 
 
 

Smink vs inget smink, stress o liknande

Allmänt | 2013-02-24 | 12:39:02 Kommentera här! » 0 st

Idag har jag tid att blogga, då blir jag så jäkla sugen på det alltså!  Så kan inte lägga ner bloggen när jag känner så mycket för den, right? Andra sidan blir jag lika irriterad på alla som skrattar åt mig, jag är sönderstressad och mår inte så jäkla bra just nu, sover för lite för att sen sova för mkt, hittar ingen balans. 
 
Ska göra upp ett schema på bloggen så det blir lättare, det är ju ändå den som är ljuset i mitt pluggmörker.
 
Nej, nu har jag skisser att skissa, en moodboard att göra sen ska jag antingen träna på crossen eller gå en runda. Älskar appen moves men får skuldkänslor när den varje dag berättar hur lite jag gått haha. 
 
Första bilden är före festen förra helgen, andra är efter träningen igår ( 5 km på crossen) Smink är bäst haha!
 

Quote of the day 24/2 2013

Allmänt | 2013-02-24 | 12:11:40 Kommentera här! » 0 st

Lägga ner bloggen?

Allmänt | 2013-02-22 | 23:23:47 Kommentera här! » 0 st

Jag älskar min blogg, jag älskar att ha kontakt med er allihopa men ärligt talat så har jag inte ens tid till att träna och det känns som ett stressmoment i mitt liv. Men det finns något som gör att jag inte kan stänga ner bloggen och gå vidare, vill inte egentligen. Får se hur det blir!
Har haft för stressiga veckor men nu ska de lugna ner sig så får se hur det blir då. 
Kommer inte stänga ner utan att berätta för er iaf 

App - Moves

Träning | 2013-02-10 | 15:42:11 Kommentera här! » 6 st

Har haft min älskling här hemma men han har tyvärr åkt hem nu. Känns så tomt och tråkigt!
Ville tipsa er om en app jag har laddat ner, min runkeeper fungerar inte alls vet inte vad problemet är men har hittat appen Moves. Vet inte om den finns till android, men den räknar dina steg, följer dig så du kan se hur många km du gått på en dag samt att de känner av ifall du åkt bil/buss/tåg så det inte loggas som det du har gått.
 
Har bara testat den en gång men än så länge verkar den awesome! På kvällen får jag en notis som säger "Idag har du gått xxkm" Det gör mig mer taggad i alla fall!
 

Bellafix

Allmänt | 2013-02-09 | 10:58:00 Kommentera här! » 1 st

Har en ny blogg! bellafix.blogg.se

Kommer fortfarande blogga om min vikt och träning här så kan hända det blir några liknande inlägg.
Har länge pratat om att jag vill dela med mig om mitt liv men samtidigt så har jag svårt att göra det på denna bloggen då detta är min fristad att snacka om vikt o sånt. Känner mig så trygg med er så är orolig för att få nya läsare här.
 

smyckesspegel o tröja

Allmänt | 2013-02-08 | 21:07:06 Kommentera här! » 1 st

Funderade på i fall jag skulle lägga upp de andra jag köpt denna månaden men det hade blivit för mycket. Lovade er dock att visa vad jag köpte här om dagen
 
Spegel, 1500 kr smartbuy, tröja 100 kr kappahl

Shopping

Allmänt | 2013-02-06 | 21:07:24 Kommentera här! » 2 st

Igår smsade mamma och frågade om jag var ledig idag så vi kunde hitta på någonting, icke! För ovanlighetenskull så har jag skola varje dag denna veckan. Så imorse traskade jag iväg troget men ett minde troget skånetrafik levererade inte något tåg så jag fick bege mig hemåt igen. Så tog iväg med mamma för att handla.
Skulle bara ha ett par nya leggins men kom hem utan dem men betydligt mindre pengar på kontot. Köpte en tröja för 100 kr som skulle kostat 350 kr, tre par trosor 19 kr /st och en spegel man kan öppna upp och förvara smycken i. (Bilder kommer sen när min kamera har laddat, okej inte på trosorna..) 
 
I övrigt har jag fortfarande ont som faaaan i mina vader efter träningen, fyfan säger jag bara! Har haltat hit och dit och vägrat träna, fast 5 timmars shopping borde räknas som träning! 
 
Maten idag: Gröt och knäckebröd med kalkon till frukost. Köpte vatten och äpplebitar på donken istället för glass, stolthet. Köpte en sallad på grafitti men tog emot potatisen och de var lite för mycket dressing så det var onyttigt som fan. Middag blev köttfärssås med ris.. Inte så jäkla bra men inget skitonyttigt heller. 
 
 

ilska!

Allmänt | 2013-02-05 | 20:04:45 Kommentera här! » 3 st

 
Jag blir så arg och ledsen. Denna världen är sjuk! 

ont ont ont men härligt

Allmänt | 2013-02-05 | 10:33:22 Kommentera här! » 2 st

Jag ÄLSKAR att ha ont efter träning, alltså träningsvärk då vet man att det har tagit på kroppen! Har ont i rumpan och låren idag.
 
Idag har jag skola 13 - 17 sen efter det blir det nog en 20 - 30 min på crosstrainern, om jag har ork till det men det ska jag ha.
 
Hur är det med er? 
 
 

Dans, läsning och videor

Träning | 2013-02-04 | 21:48:00 Kommentera här! » 0 st

Så, nu har jag kommit hem från dansen och hunnit duscha. Har en hel bunte papper jag måste läsa till imorgon så efter detta inlägget kommer jag nog bädda ner mig i sängen och läsa de jag hinner. 
 
Shit, dansen alltså! har ju inte tränat på riktigt sen november (ni vet, magsjuka till förkylning till feber till bronkit osv) så tufft men så härligt! Har inte blivit av med konditionen som jag trodde utan körde på till skillnad från de första gångerna. 
 
Filmade en känslomässig video till er innan, men den är kass så vet inte om jag kommer lägga upp den, tror jag får spela in en ny version då jag glömde säga vissa detaljer. 
 
Jag hatar mig själv utan smink.. jag hatar att mitt ansikte är så fluffigt och jag hatar att jag är bitter men jag e trött

Viktnedgång 2.0

Allmänt | 2013-02-04 | 08:33:02 Kommentera här! » 0 st

Sådär ja! En massa läxor undanarbetade och hostan är lite bättre (tränade lite i onsdags sen kom den tillbaka) men efter jag ställde mig på vågen och sett att jag gått upp 1 kg bara över helgen så drar jag igång trots hostan!
 
Startvikt för 2.0: 64,7
Målvikt till juni: 54,7  
 
Yes, 10 kg, kan bli svårt där i slutet när det inte är lika mycket att ta av men om jag känner mig bekväm innan så stannar jag där!
 
Och er andra som har tagit de lilla lugna: sluta med det o kör med mig! Nu jävlar!!!