Hard work work

Allmänt | 2013-05-30 | 22:53:05 Kommentera här! » 1 st

Uppdatering om min träning denna veckan än så länge! 
I måndags körde jag ett utomhus pass, blev bas jympa denna veckan eftersom de varierar mellan bas och medel. Grät inga tårar över det eftersom min mage fick kämpa som aldrig förr. Var sjukt kul för det var ett helt gäng killar som fira studentveckan och gjorde vad vi gjorde berusade, alltid bra med sånt så man slipper tänka på sig själv så mycket. Hade glömt aktivera Moves appen efter lagning så vet inte hur långt jag gick denna dag men jag och sis in law gick en omväg hem.


Tisdag: Blev det ett medelpass, varmt och jävligt samt irriterande när jag råkade krocka med en tant ett flertal gånger tror inte hon skadade sig i alla fall. Något som skadades var blomman min kära vän råkade välta när vi skulle in vilket resulterade i att vi kom in försent och fick trängas i en hörna med alla andra sena jävlar (därav krockandet). Utöver detta blev det 5,8 km powerwalk
 
Onsdag: Vilodag
 
Idag: Körde ett boxpass. Var lite tomt för min lilla stad firar studenterna idag (såg en bil, utan musik eller något där killen enbart visslade när han körde förbi oss - PARTY) men få personer kan man inte klaga på direkt. Utöver det 5,7 km powerwalk. 
 
Vet inte med resten av dagarna om jag ska vila igen eller köra dem också. 


 
Mmsade denna bilden till min pojkvän och skrev att jag fått muskler. Han kallade det en bula och sa att den satt på fel sida av armen. Elakt!
 
Idag var jag på väg till träningen i dess strumporna. Det var först när jag klämde ner ena foten i skon jag kände att något var fel. Tänk er komma till gymmet med dem, ändå skönt men varmt! Har haft de till skolan förr DÅ är det chill

Vill ni ha fler bilder på olika kroppsdelar? Inte? Okej, det får ni ändå inte. Finns bara skumma delar kvar att visa
 

Kommentarer
Skrivet av: Björkman

1. En stark kille! Integritet, kan konsten att ha kul utan att förlita sig på andra! PARTY indeed!

2. Med dina nya muskler kan du smälla bort påstridiga fyllon och irriterande flugor, tadaa!

3. Jag blir trött bara av att läsa detta inlägg.

4. Du menar alltså att dina enda icke-skumma kroppsdelar är dina smalben, fötter och ena armen? ^^

5. Denna kommentar borde täcka min kommentarskvot för några inlägg framöver. Var nöjd! :D

2013-05-30 @ 23:28:24
Länk: http://borgar.blogg.se

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar: